Family Football Camp

650 250 100 50 true true true true

OBS! MED TANKE PÅ DET POLITISKA LÄGET I TURKIET SÅ FINNS I DAGSLÄGET INGA PLANERADE RESOR. MER INFORMATION KOMMER SÅ FORT VI TILLSAMMANS MED VÅR RESEARRANGÖR ANSER ATT LÄGET ÄR STABILT I TURKIET.

Family Football Camp är en ”fotbollssemester” för hela familjen som arrangeras av vår samarbetspartner Here We Go två gånger/år.

Football 4 U har förmånen att som återförsäljare samordna denna resa och har under sex år rest till Antalya och Turkiet för träningsläger. Vi erbjuder nu unika Family Football Camp under barnens höstlov, en fantastisk helhetslösning för hela familjen.

Du bor på 5-stjärniga WoW Hotels (Kremlin Palace eller Topkapi Palace) med ULTRA ALL INCLUSIVE, endast 25 min från flygplatsen.

Det stora utbudet av aktiviteter gör att det alltid finns något att göra för alla, stora som små! Här finns stora poollandskap med vattenrutchbanor, vågbassänger och inomhuspooler. Det finns även Turkiskt Spa med bubbelpool, sauna och tempererade bassänger. Du har möjlighet till tennis, squash, basket, gymträningbasket, futsal eller beachvolleyboll på hotellområdet och allt detta ingår kostnadsfritt samt att ni kan låna det material ni behöver. Tröttnar ni på detta kan ni besöka någon av spelhallarna eller bowlinghallen.

Varje dag har vi fotbollsträning med kvalificerade instruktörer på fina gräsplaner. Träningsgrupperna ålder- och nivåanpassas. Vi har organiserade träningspass för åldrarna 8-15 år men självklart är äldre samt yngre syskon välkomna!

Varje kväll erbjuds ”organiserad spontanfotboll” med mycket glädje och lek för både stora och små.

Medelhavet ligger precis intill med milsvida stränder till ditt förfogande. Det finns flera restauranger där det dukas upp enorma buffér både till frukost, lunch och middag. Däremellan har du fri tillgång till fika, glass och drycker av alla dess slag på hotellens restauranger och barer. Dessutom finns en kostnadsfri minibar på rummen som fylls på dagligen. Det finns även ett antal a la carte restauranger där man kan mot en liten avgift få avnjuta fler-rätters menyer.

En eftermiddag/kväll arrangeras en stadsutflykt för den som önskar till Antalya stad. En fin stad med mysigt centrum och bra shopping.

Ta med hela familjen eller häng med som förälder och fotbollsspelare.
(En förälder kan ansvara för tre fotbollsspelare som inte tillhör egen familj).

Intresseanmälan görs via ffcamp@football4u.se

Pris 2015: (inklusive flyg från Arlanda, hotell med ”ultra” all inclusive och transfer i Turkiet)
Vuxen:           7295:-/person
Barn 6-12år:  6295:-/person
Barn 0-5år:    5295:-/person

 

Sagt av tidigare resenärer:

Bästa semestern vi har haft, så mycket egen tid som föräldrar har vi aldrig haft och barnen är så nöjda.”
”Zoran och Patrik är världens bästa tränare, träningarna var bäst och så roliga”
”Otroligt prisvärt och barnen har fått så många nya kompisar”
”Vi hade inte behövt göra av med några pengar under veckan, så skönt att slippa tjat om glass, fika och dricka med mera.”
”När åker ni nästa gång, kan man boka redan nu…”

 

    • Vi jobbar för att alltid skicka en bekräftelse på er intresseanmälan inom 24 timmar. Om ni mot all förmodan inte fått någon bekräftelse inom denna tidsram så var vänliga och meddela oss på info@football4u.se