Om oss

Fotball 4 U är ett företag inom fotbollsbranschen som vill vara nära dig både i din fotbollsvardag och när fotbollen smyckas med guldkant. Vi är gärna ditt bollplank när du behöver oss. Våra verksamhetsgrenar är utbildning, utveckling, utmaning och underhållning, vilka många gånger hänger ihop när vi genomför och deltar i olika uppdrag.

Vi bygger gärna långsiktiga relationer med personligt engagemang och förtroende för såväl dig som spelare, tränare och förälder också för er som lag, förening eller företag. Vi tror på kvalitet och hoppas kunna uppfylla dina önskemål, och att du hittar den kompetens som matchar dina behov. För vi vill att du får inspiration, lust och kunskap för att tillsammans med oss skapa mervärde för din träning eller verksamhet.

Fotboll är vår passion och vi har verkat inom den i många år. Det har gett oss ett stort kontaktnät med närhet till en bred kompetens och en stor förståelse för de utmaningar och möjligheter som fotbollen har. Vi vill precis som Svenska Fotbollförbundet arbeta både på bredd- och elitnivå för att fotbollen ska bli både framgångsrik och en aktivitet för alla som vill. Därför följer vi fotbollens ”Spela, lek och lär” som är baserad på svensk fotbolls mål och visioner, beprövad erfarenhet och idrottsforskning. Fotbollen i sin tur utgår från ”Idrotten vill” , som är gemensamma riktlinjer för hur idrotten ska utformas, framtagna av RF tillsammans med alla förbund som är medlemmar. Football 4 U vill det ”Idrotten vill” och är en del av arbetet att göra svensk idrott till världens bästa.

Vårt motto är att ”inget är för litet eller för stort för oss”